Fotografie & Content creatie | Niels Priem | Breda

Over mij

Een uit de hand gelopen hobby

Ik ben Niels Priem, een 23-jarige freelance fotograaf gevestigd in het bruisende Breda.
Wanneer mensen vragen hoe ik ben begonnen, vertel ik altijd dat mijn liefde voor fotografie een beetje uit de hand is gelopen – van een hobby tot iets waarmee ik toevallig mijn geld ben gaan verdienen.

Binnen enkele jaren heb ik mijn eigen unieke stijl ontwikkeld en sta ik bekend om mijn enthousiasme en creativiteit. Tijdens een fotoshoot gaat het mij niet alleen om dat ene perfecte plaatje. Ik geloof in de kracht van samenwerking en de uitdaging om met elke foto een verhaal te vertellen. Hiermee leg ik op een unieke manier de sfeer, emotie en het verhaal van een product, bedrijf of evenement vast.

Wat voor jou wellicht ook ooit begon als een hobby, is nu jouw passie en trots geworden. En dat maar mag gezien worden! Dus, ben jij er klaar voor om samen met mij door middel van online content jouw verhaal op een unieke manier te delen? Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

 

Een kijkje achter de schermen

Laten we kennis maken!

Kun je niet wachten om kennis te maken of heb je behoefte aan extra informatie? Onder het genot van een kopje koffie kunnen we vrijblijvend ideeën uitwisselen, wegdromen over mooie beelden en alle mogelijkheden ontdekken. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!